Velkommen til min blogg!

Idag, onsdag 26. november, åpnet jeg min første blogg.

Her vil jeg reflektere over samfunnsaktuelle hendelser, historien (faget mitt), og bringe kommentarer og lenker til ulikt fagstoff som flere kan ha nytte av. 

Jeg er opptatt av å dele kunnskap, og tror at en delingskultur hvor vi deler både kunnskap og åndsverk fritt med hverandre, kan ha stor verdi for samfunnet. 

Bloggen er personlig, og jeg vil fokusere på det som opptar meg - og forhåpentlig andre - i samfunnet. Det jeg formidler her er mine egne refleksjoner og betraktninger, og gjenspeiler ikke synspunktene til min arbeidsgiver.

Jeg er spesielt opptatt av samspillet mellom natur, utvikling, økonomi og historie. Norske skattebetalere har gitt meg en lengre utdanning innen historie, språk og sosialøkonomi. Norske mobil- og bredbåndskunder har betalt påbygg i merkevarebygging. Takk til dere alle sammen. Her vil jeg betale tilbake litt av takknemlighetsgjelden til velferdsstaten og markedet.

Oslo, 26. november 2014. 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Erlend B. Bjørtvedt

Erlend B. Bjørtvedt

45, Oslo

Økonomisk historiker fra Kristiansand, bosatt i Oslo. Jeg arbeider med myndighetsspørsmål i Telenor ASA, og er aktiv innen Wikimedia-bevegelsen -siden 2010 som styremedlem i Wikimedia Norge. Mine viktigste interesser er familie og venner, samfunnsspørsmål, teknologi, historisk og økonomisk utvikling.

Kategorier

Arkiv

hits